Szállítási információk

Személyes átvétel

Amennyiben nem futárszolgálat útján, hanem személyesen szeretné átvenni a megrendelt terméket, nyitvatartási időben ezt bármikor megteheti, a termék árán felül nincs plusz költség, a terméket 5 munkanapig tároljuk üzletünkben.

Szállítás

Az alábbiakban feltüntetett szállítási határidők kizárólag a munkanapokon, 12 óráig leadott raktáron levő termékek kiszállítására vonatkoznak.

Szállítási lehetőségek:

  30.000 Forintig 30.000 Forint felett
Előre utalás esetén, MPL futár 2 kg-ig 1.090 Ft ingyenes
Előre utalás esetén, MPL futár 10 kg-ig 1.340 Ft ingyenes
Utánvétes csomagként, MPL futár 2 kg-ig 1.440 Ft ingyenes
Utánvétes csomagként, MPL futár 10 kg-ig 1.690 Ft ingyenes

A csomagok házhozszállítását Magyarország egész területén vállaljuk az alábbi módokon és feltételekkel:

MPL futárszolgálattal:

Partnerünk a MPL (Magyar Posta Logisztika) futárszolgálat, amely megbízható, magas minőségű, rugalmas csomagszállítási szolgáltatásokat nyújt.

A hétköznap 12:00 óráig leadott megrendeléseket a következő munkanapon kézbesítjük, az esetlegesen későbbre várható teljesítésről e-mailben értesítjük. Amennyiben egyéb kívánsága van a rendeléssel, kiszállítással kapcsolatban, azt a megjegyzés rovatban kérjük feltüntetni.

Kiszállításkor szükség esetén a kézbesítők megpróbálják telefonon is elérni vásárlóinkat, ezért kérjük, hogy rendelésekor lehetőleg közvetlenül elérhető mobiltelefonszámot adjon meg! A gyors kiszállítás érdekében kérjük, hogy rendeléskor pontosan adja meg a szállítási címet!

Termék a kosárba került!
Kosár